lørdag 26. februar 2011

Velkommen til NDL - Norsk Forsvars Allianse

Først av alt; la oss ønske deg velkommen til Norsk Forsvars Allianse. eller Norwegian Defence League, om du vil. PÅ denne siden vil vi prøve å holde dere oppdaterte om ting som rører seg innad, og våre synspunkter på ting utad. Vi jobber aktivt for å utbedre denne siden fortløpende, og den vil derfor endre seg noe før den finner sin endelige form. Uansett håper vi dere finner den belysende, informativ, litt provoserende, og 100% ærlig...


NDL er, som de fleste sikkert vet, en del av et verdensomspennende nettverk av såkalte "Defence Leagues". Bevegelsen begynte i England, etter at britiske soldater ble hetset på det groveste da de returnerte fra Afghanistan. Her hadde de risikert livet i kampen for en friere, og bedre verden, for så å bli kalt både barnemordere og voldtektsmenn når de kom hjem til sitt egen land. I sjokk og avsky over disse handlingene startet Tommy Robinson og en håndfull andre det som nå er English Defence League. Denne organisasjonen har så inspirert lignende organisasjoner over hele Europa, og noen godt utenfor.

Vi har valgt å fornorske navnet noe, til Norsk Forsvars Allianse (NFA), som vårt offisielle norske navn. Vi vil samtidig bruke NDL (Norwegian Defence League), da dette bidrar til å synliggjøre vår tilhørighet i dette verdensomspennende nettverket. Vi skal prøve å ikke blande kortene alt for mye, så får dere tilgi oss når det skjer...

Det verserer en masse feiloppfatninger av nøyaktig hva NDL/NFA er. Kjært barn har mange navn, og våre "motstandere" har jammen gitt oss mange!

Jeg skriver "motstandere" i hermetegn. Dette er fordi de etter min mening neppe er motstandere av hva vi står for, kun hva de TROR vi står for. Dette er noe vi vil belyser nærmere her.

Hva står så NDL/NFA egentlig for?

NDL/NFA er en organisasjon med formål å bekjempe ekstremistiske tendenser i det norske samfunn. Selv om mange har den (feilaktige) oppfatningen om at vi kun er ute etter å "ta" islamske varianter av ekstremisme, favner vi vesentlig bredere. All form for ekstremisme er uønsket i et moderne samfunn. Være seg nazisme, fascisme, økologisk terrorisme eller selvsagt religiøs fanatisme. Med unntak av nazismen, har ingen av disse begrepene noe med rase å gjøre. Rasehat i seg selv er selvsagt en form for ekstremisme som må bekjempes med alle midler, men man må samtidig kunne forvente av de som vier seg til bekjempelse av denne typen ideologier, at de tar begge sider like hardt. Vi i NDL/NFA mener man ikke skal skille mellom såkalt "white power", og f.eks. Jihad. Begge deler representerer et, etter vårt syn, forkastelig menneskesyn, der noen er mer verdt enn andre, og der vold er et legitimt virkemiddel for å bekjempe sine motstandere.

NDL/NFA vil kjempe for et samfunn uten rasisme, og der enhver ideologi som søker å undertrykke oss som befolkning, blir erklært uønsket, og forbudt. Vi vil gjøre det lettere å hjemsende kriminelle asylsøkere, samtidig som vi vil øke straffene for norske statsborgere som blir kjent skyldig i alvorlig kriminalitet. Vi mener at enhver befolkning skal kunne føle seg trygge i eget land, og skal ha lov til å være stolte av sin egen kultur, uten frykt for å bli stemplet som fremmedfientlige av den grunn.

På bakgrunn av dette finner vi det søkt når enkelte stempler oss som rasistiske, og enda til nazistiske. Dette viser en total mangel for forståelse for disse begrepene. Vi har prøvd å forklare begrepene litt mer dypgående her. Om vi fortsatt fremstår som nazistiske og/eller rasistiske etter den gjennomgangen, kan vi lite annet gjøre enn å riste oppgitt på hodet.

NDL/NFA ønsker med dette velkommen alle som ønsker å sloss mot ekstremisme i alle leire. Alle som vil bevare et samfunn basert på vestlige tolkninger av verdier som yttringsfrihet, demokrati og menneskeverd er velkommen i våre rekker. Vi er overbevist om at de som tar seg tiden med å sette seg inn i hva vi faktisk mener, ikke hva andre sier eller tror vi mener, fort vil finne seg til rette i NDL/NFA.

På vegne av alle oss i ledelsen, ønsker jeg velkommen til NDL/NFA, og håper vi kan bygge en sterk bevegelse, basert på en felles forståelse av våre mål. La deg lede av kjærlighet til våre felles verdier, ikke hatet til dine fiender, og vi vil seire!

NDL

39 kommentarer:

 1. Syns det er herleg at de vel å ha skrivefeil i NAMNET på organisasjonen dykkar. Viser berre kor gjennomtenkt dette opplegget faktisk er...

  SvarSlett
 2. Ja Torbjørn. En skrivefeil gjør at hele inntrykket av organisasjonen blir ødelagt (?!).
  Kommenter heller innlegget du. Eller har du ikke noe å komme med?

  SvarSlett
 3. Sproget (eller mangel på sådan) er en ting, men faen heller: Hva tror dere resultaten av tullet deres blir? Jeg tipper katastrofe, intriger og ueniget innen 6 måneder. Jeg tar imot veddemål.

  SvarSlett
 4. Dere er ressurssvake etternølere som ikke fikk inpass i frimurerordenen. Små rasistiske samfunn som NDL er de aller enkleste å manipulere når det virkelige skumle skjer. Hitler var smart når han appellerte til Kurderene som utgjorde 25 millioner fans i god tro. Hvem sto egentlig bak? Frimurerene som vanlig.

  SvarSlett
 5. Og det aller morsomste: De må jo fleske til med orddelingsfeil i selve navnet, noe som selv 9-åringer i dag lærer å unngå. Mye tyder på at denne klubben appellerer til de virkelig ressurssvake. De som ikke har evner til å yte noen som helst motstand. Altså: De lykkelige slavene.

  SvarSlett
 6. Det er ikke orddelingsfeil men særskrivingsfeil. Orddeling er nå du deler et ord på slutten av linjen fordi det ikke er plass til hele. Særskrivingfeil heter det når du deler sammensatte ord feilaktig. F.eks. Forsvars Allianse. Dette skurrer så kraftig i mine ører at jeg ikke kan ta det seriøst selv om kanskje ideologien til foreingen kan være tidvis plausibel.

  SvarSlett
 7. så lættis at folk prøver å være ekstra smarte når de kommenterer her..brief med doktorgraden til svigermor og nøy deg med at hun klapper deg på kjakan! De som beveger seg i Oslo om natta fra tid til annen eller bryr seg om voldtekstoverskriftene i avisa skjønner at du må kunne ta ansvar for din egen sikkerhet, og sikkerheten til dama di forsåvidt! Det er ikke akkurat sånn at politiet er der og kan beskytte deg, de fungerer mer som en notatblokk med hendelser og havner i bokhylla på loftet! Noe særlig til rettssystem som svir når du fortjener pisken har vi heller ikke. Stort TV-rom og skattepenger skal du få hvis du har blitt tatt på fersken minst 30 ganger og må i fengsel, reality-kjendis skal det bli av deg og! Når du er på byen en gang (for det må tydeligvis skje deg før du åpner øya) og handler i en jævli kjip situasjon er det veldig greit hvis noen kommer å hjelper deg, og helst ikke to karer som lærer folk om særskriving på fritida!

  SvarSlett
 8. Flott at noen tar første skrittet. Det vil bli en oppblomstring for Norwegian Defence League etter hvert som også hjernevaskede antirasister våkner.

  I Norge sover kveget. Folk ser ikke farene. Norsk media har foret det norske folk med antirasisme i mange tiår.

  Ikke rart de har et forvrengt verdensbilde.
  Stå på. Det er mange rundt om i landet som følger dere.

  SvarSlett
 9. Støtter dette. Der burde blitt stemt inn på stortinget!

  SvarSlett
 10. Jeg er IKKE nazist, litt rasist, men mest så er jeg bekymret for mitt lille nyfødte barnebarn. Hvilket samfunn skal hun vokse opp i?? Vil det være noe ekte norsk igjen? Jeg er nok borte før det...men stakkars lille jenta....

  SvarSlett
 11. Skjønner ikke hvor rasismen kommer inn i bildet ,det er prat om religion og ikke rasisme,det må kunne gå og være uenig med en med en annen hudfarge enn hvit uten å bli kallt rasist.Jeg lurer på om SOS rasisme vet hva de driver på med utenom å lage bråk,for det ser ut som det er det eneste de er opptatt av.Den dagen det blir innført Sharia lover i norge så får de kanskje øya opp for hva de har demonstrert for.SOS rasisme er mot demokrati i mine øya,islamistene marsjerer i england for å knuse demokratiet og dette støtter SOS rasisme.EDL og NDL er ikke rasister,men det forstår ikke bråkmakerne i SOS rasisme og blitz,det er bare ett påskudd for å lage bråk.Så ikke kom her å prat om rasisme før dere vet hva dere demonstrerer for.Det er ikke rasen EDL og NDL er ute etter ,det er den ekstreme religionsutøvelsen som enkelte islamister vil ha innført.

  SvarSlett
 12. Saa det jeg skrev for 10 min siden forsvant - ble det borte i sensuren, tro????
  Jeg sa at MENINGSFRIHET er noe som snart ikke eksisterer i Norge. Vi er blitt hjernevasket til aa tro at det er rassistisk aa vaere mot ikke-vestlig innvandring - som vi jo naa begynner virkelig aa se fölgene av! Det nest blir vel at de skal ha shariaen innfört!! De aller flest vestlige land har gjort hva de kan for aa ikke ta inn flere ikke-vestlige, fordi det förer bare til braak! De skal ha spesialbehandling, det er ikke aa integrere seg og leve i henhold til norske skikk, bruk og kultur - nei, de skal true deres barbariske religion paa oss! Dette har andre land forlengst innsett og tatt /tar konsekvensen av det. Men andre steder har ikke befolkningen blitt HJERNVASKET AV PRESSEN TIL AA TRO AT OM DE ER KRITISK TIL INNVANDRING, TIL ISLAM, DA ER DE RASSISTER!!Det er en stor forskjell!
  Dette rassistkortet kan du ikke dra noen andre steder, da blir du spurt om du er sprö. Andre folk vet aa ta vare paa landet og kulturen sin, i motsetning til saa altfor mange nordmenn som tydeligvis ennaa ikke har skjönt hva som er paa gang i dette landet: forsök paa islamisering!
  Dere kan komme til aa angre bittert naar dere plutselig befinner dere i et islamsk samfunn, saerlig jentene! Da er det slutt med likestilling, likeverd, frihet, saerlig seksuell frihet og selvbestemte liv. ER DET DETTE DERE VIL HA????
  Det har forlengst vist seg i praksis at muslimer flest ikke kan leve sammen med folk fra den vestlig-kristne kulturkretsen; sa da maa en ta konsekvensene av det og sterkt begrense slik innvandring og oppholdsrett. Uansette saa er vi for tiden sosialkontor for den muslimske delen av verden (da det er flest av dem her), hvilket vi naa ser konsekvensene av: naa maa de til og med beskatte minstepensionister i dette rike landet her!! Lavere kan en ikke synke, nesten. Ja, det koster aa skulle fö en stadig stigende antall ikke-vestlige borgere, det ser vi jo: ikke har vi raad til noen ting. Det neste de har funnet paa en höyere bilbeskatning . . .
  Enten maa dere ta rev i seila naa og kjöre en HELT ANNEN KURS; ELLER SAA KAN DERE BELAGE DERE PAA AA MAATTE UTVANDRE, DA NORGE IKKE VIL BLI TIL AA LEVE I LENGER! Da har vi gitt det bort til innvandrere. Saa enkelt er det!
  SI MEG: HVA ER GRUNNE TIL AT DERE VIL ÖDELEGGE NORGE??? Som en sa: stakkars barnebarna vaare dersom det ikke blir satt en stopper for dette NAA!
  Jeg vil kalle der LANDSSVIKERE!

  SvarSlett
 13. Pff, ekstremisme er et så idiotisk ord, det er rett og slett ett annet ord for en ideologi eller politisk handling som er langt utenfor det politiske senteret i et samfunn selv om det høres ut som noe helt annet.

  Jeg vil heller være imot alle former for fanatisme enn alle former for ekstremisme, jeg støtter et flerkulturelt og variert samfunn der alle kan være forskjellige uansett hvor ekstremt så lenge det ikke går under en ideologi som vi har erfart at har gitt et negativt utslag på samfunnet.

  Jeg sier derfor nei takk til denne organisasjonen.

  SvarSlett
 14. hvor mange underskrifter trengs får å starte politisk parti? rundt 1000??
  hvor mange islamister er det i norge?
  med islamister mener jeg folk som går i moske å ber i en bestemt retning flere ganger om dagen.

  hvis 1000 muslimer skriver under å det blir dannet et parti av å med muslimer med feks mulla krekar som leder så trur jeg vi vanelige normenn. kristne,ateister å alternative vill få en lite hyggelig overaskelse ved neste valg.


  til dere som har gått på skole hele livet.
  komenter gjerne min gramatikk, jeg vet den er dårlig. men noe må jo dere underholdes av også=)

  SvarSlett
 15. Hjertelig takk til Norsk Forsvarsallianse for det dere gjör!!!! Vi trenger dere, og dere maa fortsette aa bevisstgjöre folk og aa kjempe imot islamisering av Norge!! Vi er veldig mange, og blir stadig flere, som er dypt bekymret for hvordan det skal gaa med Norge hvis ikke kursen blir lagt om NAA. Selv om det hittil ikke er saa forferdelig som i England : i byen Luton maatte Marks&S. ta vekk undertöysreklame fra vinduene, fordi det ikke passet muslimske menn!! - det kan fort bli slike tilstander i Norge. Jeg forgruer meg over det faktum at du ser snart flere innvandrere enn nordmenn - jeg kjenner ikke födebyen min igjen!! Der treffer du ofte bare innvandrere som lusker rundt, som kikker frekt paa norske kvinner, og som nyter livet paa kaféer osv osv.
  Hvordan kan det ha seg at vi sponser dette??? Hvorfor lar vi tusenvis av ikke-vestlige innvandrere/asylsökere faa lov til aa gaa og gresse her hos oss, paa statens bekostning???
  Og som til gjengjeld bare ödelegger for oss! En maa ha mangelfulle sjelsevner for aa tolerere noe slikt. Eller vaere utrolig dum!
  Dette vil vi ikke ha noe mer av! Disse folka er altfor forskjellig fra oss til aa kunne bo her. La oss stemme inn partier i regjering som vil NORGES BESTE! Nei, dette er IKKE RASISME!! De skal faa lov til aa vaere i fred, ingen vil dem noen ting; det eneste vi vil er at DE REISER TILBAKE DIT DE KOM FRA! DER KAN DE LEVE SOM DE VIL, I HENHOLD TIL DENNE 'RELIGIONEN' SIN! men ikke her hos oss!La oss gaa sammen om aa gjöre Norge NORSKT igjen!

  SvarSlett
 16. De aller fleste av dere som kommenterer her ser jo ut til å fullstendig overse hva NDL egentlig skriver.
  Det står svært tydelig i innlegget ovenfor at NDL ikke har noe imot Norges generelle inntak av innvandrere, eller at de anser det stigende antallet innvandrere i Norge som uønskelig. Norge som et flerkulturelt samfunn formuleres ikke i det hele tatt som et problem i teksten.

  Det gruppen for øvrig prøver å formidle er at vi i Norge ikke ønsker innbyggere som mangler respekt for alt som finnes av regler og normer. Borgere som ikke respekterer lov og orden er så vidt jeg vet ikke ønsket i noen nasjoner. Får man mulighet på et fredelig og mulighetsfylt liv i et annet land og man heller velger å vandalisere dette potensielle livet med ran, drap og voldtekter; da bør man ikke få beholde denne sjansen (for øvrig er det jo verdt å ta hensyn til bakgrunnen for disse handlingene og komplikasjoner ang. dette, men det trenger vi kanskje ikke snakke om her). Hadde man sendt 5 drapsmenn med nylig oppnådd innvandrerstatus fra norske fengsler tilbake til hjemlandet sitt og heller fylt deres plass med en småbarnsfamilie som ønsker et godt liv, og vet å ivareta et godt liv, ja da ville vi kunne utrette langt mer.

  Hvorav denne familien består av muslimer, jøder eller kristne, det ser for NDL ut til å være irrelevant (så vidt de ikke har ekstremistiske holdninger, da dette ikke vil føre til trivsel i norskt samfunn).

  Organisasjonen utdyper forresten også klart at de ønsker strengere straffer ikke bare for innvandrere i Norge: men for norsk befolkning som en helhet.

  Ble svært provosert selv da jeg hørte om det "anti islamistiske" opprøret som skulle foregå i Oslo i dag. Men når man undersøker nærmere finner man jo at NDL ikke er anti islamistiske, de er anti ekstremistiske; her er det en svært avgjørende forskjell.

  Ulf og Solveig: Folk som dere overfører deres egne meninger inn i tekstene dere leser og tolker dem dermed helt feil, vil anta at NDL ikke en gang ønsker å ha noe med folk som dere å gjøre. Prøv å les litt nøyere, og bedre oppfatte essensen av hva teksten ovenfor prøver å si, for den deler slett ikke de samme synspunktene som dere.

  Hvordan NDL foreslår å gjennomføre disse målene i praksis er for øvrig et svært interessant spørsmål?
  (Grunnen til at mange ikke-lovlydige innvandrere ikke deporteres er jo f.eks at de mangler papirer eller at hjemlandene deres nekter å ta dem inn igjen. Hvor skal vi da gjøre av dem?)

  SvarSlett
 17. Hei alle sammen som støtter ytringsfrihet, demokrati, likestilling og alle sammen som elsker Norge og Nordman.
  Det er hensiktsmessig å kjempe mot alle slags ekstremisme blant annet radikale islamister, men det er også like vektig å forstå at man ikke generaliserer alle muslimer. Fordi det finne mange av dem som elsker dette landet og som står for demokrati.
  NDL er en klar rasist organisasjon som vil eliminere islam og muslimer i Norge. Dette er noe som er uakseptabelt, for det finnes etnisk Nordman som er også muslimer. Muslimer finnes over alle lander i verden. Derfor må man kunne leve sammen med de andre med kjærlighet og respekt til hverandre.

  SvarSlett
 18. Tanken er god, men kjenner jeg høyre ekstremister riktig så er dere bare en en håndfull gjeng med halvfeite, skallede, lavere utdannede bussjåfører som ikke liker at det kommer folk til Norge som gjør jobben sin bedre en du gjør din.

  Bare et helt random spørsmål på slutten. Regner med at dere er imot homofili og mens dere er igang?

  SvarSlett
 19. Dere burde skamme dere, klarer dere virkelig ikke å se likeverd i mennesket eller generelt i et liv? Dere har nok ingenting med den nye Quisling å gjøre, eller hvertfall ikke like gale. Men dere har jo akkurat samme tankegangen og ideologien hans, skremmer ikke det dere i det hele tatt? Syns dere burde ta et oppvaskmøte med tankene og meningene deres, jeg har gjort det med mine selv om det var noe helt annet enn dette, så langt unna rasisme, nazisme og facisme som man kan komme. Men dere er midt oppi det, er det virkelig dette våre frihetskjempere kjempet for under krigen, for at dere skulle bli det samme som de kjempet mot?

  SvarSlett
 20. Fy faen så patetiske dere er.

  SvarSlett
 21. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 22. Beveger meg i natta hver eneste dag i Oslo indre øst; har aldri truffet på problemer; har prøvd å hjelpe et par personer både norske og afrikanske som politiet har kasta på dør; det har vært det verste... Politiet har alltid vært de verste; aldri enkeltpersoner; enten de er redde malplasserte nordmenn eller norsk-somaliere... Dere som kjemper mot et multikulturelt samfunn burdte grave strutsehodet ned i sanda og innse at Oslo er en multikulturell by; dere har enkelt og greit tapt kampen....

  SvarSlett
 23. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 24. Islamifisering av Norge vil aldri skje; Islam er en litt oppdatert variant av kristendommen; de fleste nordmenn kaller seg kristne uten å gå i kjerka hver søndag; muslimer er religiøse på samme måten; noen drikker pils og noen går regelmessig i moskeen; ro ned paranoian; folk er folk... Dere er bare hysteriske...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jada, folk er folk. (Seriøst ment). Og den muslimske innvandringen har ikke bydd på noen som helst problemer i Europa... Poenget til mange er vel at det har skjedd så mye ny skit etter dørene ble åpnet. Normalt å reagere syns jeg.
   http://islamversuseurope.blogspot.com/
   http://www.youtube.com/watch?v=_NTESoDqHM4&noredirect=1

   Listen kunne vært så mye lenger.

   Slett
 25. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 26. Hva er probleme: Dere leker hysterisk minoritet som kun ser en vei; konflikten... Hvem er da problemet; dere som konfliktbygger; eller den gjengse muslim som innbygger? Føkk dere selv!!!

  SvarSlett
 27. Asså, eg har lest i gjønom dette, og eg ser nå vel og mye greie meninge; men Barack Obama har gode meninger, Arbeiderpartiet har goe meninger! Det som gjelder e ikkje ordene (de kan være så fisefine som de vil med dei, altså), det e resultatet av det de gjer så e det viktiga!!
  min meining...

  SvarSlett
 28. Arbeiderpartiet dreit seg ut rett før 2.verdenskrig! nå skjer det igjen, vi utruster forsvare vårt. Nå Skal de legge ned HV 016! det er en skam!!
  det kommer til å skje igjen! bare vent og se! det er godt att det finnes noen i det landet her som tenker med hodet å ikke med rævva! håper dere får MAKT!
  og det er mange som tror jeg er rassist, men jeg klarer bare ikke å fordra utleninger som kommer til norge, og får allt servert og enda klarer dem seg ikke! også er det de som snylter på staten!! når man blir tatt imot, bør man vise respekt! det er faktisk mine foreldre og besteforeldre som har betalt BMW til han pakkisen som kjører uti gata mi!
  Nå er jeg også lei av att familien min har strevet i generasjoner, sitter med gjeld, dårlige biler og liten lønn. Imens utleninger kommer til landet og innen 4 år har dem penthouse leiligheter, fine biler og kaller oss rassister!

  SvarSlett
 29. hehe
  Det var morsomt å lese over kommentarene her.

  Ser at det er flere som mener det er rasistisk å være imot muslimer og Islam, vel Islam er ikke en menneske rase.

  Til alle dere som ikke liker den voldsomme innvandringen inn til landet vårt og som mener dette vil ødelegge den norske kulturen: se opp for multikulturalisme! og alle de som prøver å pushe den på oss, nemlig alle de politisk-korrekte partiene og marxistene/kommunistene og noen flere....

  I det multikulturelle samfunn vil ikke den nordiske kulturen og det nordiske folket kunne bestå, det vil ikke lenger være noen spesiell nasjonalitet eller identitet ved landet vårt. Ordet "norsk" vil bare være ett ord uten mening.

  Dette gjelder også alle andre land og kulturer, for i et multikulturelt samfunn vil vi alle være like og vi vil bli omgjort til identitetsløse og ulykkelige sjeler alle sammen.

  Velg side: For att alle typer folkeslag har rett på sin identitet og nasjonale kultur. Og at vi skal ha rett til å eksistere som forskjellige ?

  Eller må vi utslette vår egen identitet alle sammen så vi kan bli de ulykkelige sjelene som hører hjemme i ett materialistisk og kynisk multikulturelt samfunn, der det kun dreier seg om enkelt individer og egoisme ?

  Vel jeg mener at vi alle har rett til å være forskjellige og til å bestå som folk i vårt eget land. Og att dette slettes ikke er farlig. Alle som er imot dette, diskriminerer alle andre folkeslag og kulturer til fordel for den multikulturelle-antikulturen.

  Til slutt vil jeg påpeke at alle muslimer som jeg kjenner til er veldig bra folk med god moral.(i motsetning til mange vestlig og norske mennesker, faktisk.)

  Og ingen av disse lever av trygdepenger.

  Jeg har ikke lest artikkelen over, det burde jeg kanskje ha gjort først. Men det skal jeg gjøre nå :)

  SvarSlett
 30. Aktuell artikkel: Hvem står bak Norwegian Defence League? http://gasskammer.blogspot.no/2012/10/hvem-star-bak-norwegian-defense-league.html

  Se videoen som er der og lær noe.

  SvarSlett
 31. ER MAN RASIST HVIS MAN KALLER SEG NASJONALIST ?
  JEG ER GLAD I LANDET MITT OG JEG SIER JEG ER NASJONALIST Å JEG ER IKKE RASIST SOM MANGE KALLER MEG !MEN JEG TENKER SOM SÅ AT DET MÅ JO VÆRE DE SOM ER RASISTER BARE FOR JEG ER GLAD MEN BEKYMRET OGSÅ FOR MITT LAND Å LANDETS FOLK SOM BOR I NORGE MED DEN UTVIKLINGEN SOM FOREGÅR ! TENKER MYE PÅ NESTEGENERASJON SOM SKAL TA OVER LANDET .

  SvarSlett
  Svar
  1. må nå le litt når jeg ser alle de skrive feilene men det er ikke så lett bestandig med dysleksien så beklager så mye , men jeg hoper de som leser forstår hva jeg prøver å skrive

   Slett
  2. Nasjonalist er det samme som nazist. Goggle nazist så får du lese,facist er også akkurat det samme,mousolini startet denne bevegelsen og han støttet Adolf Hitler og hans ideer, Faci er det samme bare at Mousolini hadde andre tanker.

   Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett

blog comments powered by Disqus