mandag 11. april 2011

Oppsummeringen

Aller først vil vi takke alle som faktisk kom den 9. april. Selv om media gjerne vil fokusere på at få personer kom, forventet vi heller aldri flere hundre personer. Det tar tid å bygge dette, stein for stein. Vårt håp er at 10 blir til 20, og 20 til 40 osv osv...

det har vært en masse spekulasjoner i media rundt våre motiver for å velge 9. April. Synsing fra mer eller mindre kvalifiserte personer, og direkte løgn fra andre. En god del av dette var forutsigbart, og ikke så rent lite underholdende, mens annet vitnet om mer systematisk forsøk på feilfremstilling.

Vi er godt fornøyd med å ha slått fast en gang for alle at vi er anti-ekstremistiske, og ikke i mot Islam per definasjon. Vi tror ikke nødvendigvis Islam er en god ide for noen som helst, men hva folk velger å utsette seg for er ikke vårt problem så lenge det kun går ut over dem selv. I det lyset er det en god del religioner vi kunne tatt med, men poenget er at religion i seg selv bør og skal være en privatsak. Når du gjemmer deg bak religionen din i det du utfører handlinger som påvirker andre, ja da blir det samfunnets sak.

Når mediene omtaler vår markering som en "fiasko", er det på feil premisser. 9. April markeringen var aldri for å samle 1000 demonstranter, og vi synes ærlig talt det er litt spesielt at den ble sent "live" på TV2 Nyhetskanalen. Vi kunne fortalt samtlige dette ikke ville ble stort, men det var som sagt ikke poenget. Ikke denne gangen.

Før 9. April hadde svært mange ikke hørt om oss. De som hadde hørt om oss, var enten de som var så enige at de allerede var med, eller de som er så uenige at de aldri vil bli med uansett. Nå vet alle om oss! Det var det virkelige målet. Det er nemlig ikke slik at våre meninger er unike, men å få de frem i et samfunn der politisk følsomhet nær sagt forbyr omtale av slikt, det er faktisk litt av et triks. 


La meg avslutte med å si at jeg har bunnløs beundring for de som faktisk møtte opp. Det krever mot å assossiere seg med noe så misforstått som NDL. Det krever mot å tørre å si det til andre. Tenkt da hva slags mot det krever å stå frem, som en av noen ytterst få, når halve Oslo jakter på deg, og TV kameraene fanger vært sekund. Den type mot lover godt for fremtiden. Neste gang tør enda flere, og ballen har bare så vidt begynt å rulle!

Jeg vil oppfordre samtlige til melde seg inn i vår facebook gruppe, og samtlige til å komme neste gang!

8 kommentarer:

 1. "Vi er godt fornøyd med å ha slått fast en gang for alle at vi er anti-ekstremistiske" - Admin NDL

  Dette høres veldig bra ut og jeg ble veldig glad for å lese det dere videre skrev:

  "I det lyset er det en god del religioner vi kunne tatt med, men poenget er at religion i seg selv bør og skal være en privatsak. Når du gjemmer deg bak religionen din i det du utfører handlinger som påvirker andre, ja da blir det samfunnets sak." - Admin NDL

  Derfor lurte jeg på når dere skal gjøre noe med den kristne-ekstremismen som befenger det norske samfunnet i dag. Jeg står veldig bak deres notasjon om at når religion påvirker andre enn den som praktiserer den, så er det samfunnets sak å få en ende på det. Siden dere sier det er mange religioner dere kunne ha tatt med, betyr det at dere kommer til å gå i demonstrasjonstog mot kristendomsekstremismen også? I det tilfelle når ville det blitt utført sånn ca. slik at jeg kan samle en gjeng som gladelig ville ha protestert mot kristendommens diktatur her i landet.

  SvarSlett
 2. Jeg må faktisk si meg enig i noe av det Kian sier, enda han høres ut som en hjernedød fotsoldat for blitz eller sos-rasisme.

  Lena sier etter innslaget sitt at dette var vellykket. Dessverre Lena, det eneste som var bra med dette var været. Jeg vil ikke angripe Lena personlig, men jeg er usikker på om hun har det som skal til for å bli hørt og tatt på alvor.

  Det første dere må forstå, er at dette er krig for vår historie,kultur og faktisk vår eksistens.
  Men En passiv tilbakeholden dialog kommer man ingen vei i dette landet. Jeg mener ikke at man skal gjøre kriminelle handlinger, men stå mer rakrygget mot de som prøver på alle måter og undergrave vårt arbeid.

  Det man fikk se av NDL 9.april vekker ingen patrotisme i folk. Null engasjement,guts,tiltro til at man kan utgjøre en forskjell.

  Jeg hadde en prat med noen medlemmer rett etter at appellen var ferdig, der jeg fortalte at dette ikke var bra. De var delvis enig.

  Nøkkelen er at man må vekke patrotismen i det norske folk. Folk på gata ser jo hvordan gatebildet har forandret seg de siste 10 årene, og at dette er en utvikling de fleste ikke vil ha.
  Dette har ikke noe med radikal islam og gjøre. Dette er islam og visse andre ikke vestlige innvadringsmilijøer.

  Husk at det som Støre kaller "Det nye Norge og det store vi", er det største sviket siden Quisling. landsforrædere som sitter på stortinget skjønner ikke at ordene "ISLAM" og "DEMOKRATI" ikke kan stå i samme setning. En historie på 1400 år er bevis på det.

  Har tenkt i 10 år nå å starte med en egen motstandsbevegelse mot den massive innvadringen. Hvis noen er intressert eller vil si sine meninger,send meg en mail på

  antiislamnor@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Når dere snakker om ekstrem kristendom, så er Norge blitt et meget sekulært samfunn fram til i dag. Og man kan neppe si at Kristendommen er på frammasj i Norge.
  Kristendommen har tilpasset seg tiden vi lever i, og har kulturell betydning for oss, og stort sett ikke mer en det.
  Islam er en progressiv Ideologi som er på frammasj i hele Europa, og den må stoppes eller få krav om tilpasning. Eller så kunne man bare latt Hitler vunnet krigen..

  SvarSlett
 4. antiislamnor:

  Etter hva jeg kan forstå står du for et annet syn enn det som er NDL's. Rent personlig, ut i fra slik du skriver, virker det for meg som du er rasist, noe jeg ikke tolker NDL å være. Derfor burde du kanskje faktisk lage din egen gruppering, og ikke forsøke å få tilpass i NDL. Om NDL vil bli tatt seriøst i fremtiden, vil jeg foreslå å slå hardt ned på rasisme, og ikke gi medlemmer som har slike syn innpass.

  SvarSlett
 5. Rasisme har ingen plass i NDL, der er vi krystall klare. Ei heller kommer man noen vei med å "gjemme" seg bak begrep som "rasebevisst" og lignende. En drittsekk er en drittsekk, fargen på drittsekken er irrelevant...

  Det som derimot må være releveant, er at man oppfører seg som folk når man er på besøk (selv om besøket er varig). Kort oppsummert må man kunne forvente at mennesker som kommer hit på humanitært grunnlag, eller for den sags skyld på annet grunnlag, forholder seg til de regler som gjelder... det har egentlig fint lite med begrep som "nasjonalisme", "patriotisme" og andre "ismer" å gjøre, det er rett og slett folkeskikk og sunn fornuft...

  jeg oppfatter Antiislamnor dithen at man vil sloss (i overført betydning) for å bevare de samfunnsverider som faktisk gjør Norge så attraktivt for andre å søke seg til, og ikke som et utspill til å kaste folk som oppfører seg på dør...

  SvarSlett
 6. Gikk på gruppen på facebook der fikk jeg en mail jeg kunne melde meg inn på.. men det var det ikke det du sa admin..du sa dere ikke hadde noe system på dette enda..hva skjer med det

  SvarSlett
 7. Er det mulig at dere kan gjøre slik at gruppen på facebook blir stengt for innsyn av andre en de som er medlem der? Jeg har ikke lyst til å melde meg in hvis arbeidsgiver kan se det.
  Tror dere får bedre oppslutning der på den måten også.

  SvarSlett
 8. Hei!

  Jeg har skrevet et par innlegg på NDL sin gruppe på Facebook. Ingen av dem inneholdt usakligheter eller grums. Nå kommer jeg meg ikke frem til siden når jeg søker den opp på Facebook. Det virker som den har blitt sensurert for meg personlig. Lurer på hvorfor? Setter stor pris på om noen kan oppklare dette for meg! :)

  Mvh
  Ulvhild

  SvarSlett

blog comments powered by Disqus