onsdag 6. april 2011

Vi Minner om Vår Demonstrasjon på Kontraskjæret Akershus festning (OSLO) Lørdag 9 April 2011 kl 12.00

11 kommentarer:

 1. Er det i det hele tatt noen som vet om denne demonstrasjonen?

  SvarSlett
 2. Ikke relatert, men hvordan blir jeg medlem ? Prøvde å melde meg inn under logoen deres, men det fungerte ikke.

  SvarSlett
 3. ja, åssen blir man medlem av NDL??

  SvarSlett
 4. Ja, hvordan går man fram for medlemskap?
  Og for øvrig, hvordan har dere reklamert for denne demoen?

  SvarSlett
 5. Syns det er herleg at de vel å ha skrivefeil i NAMNET på organisasjonen dykkar. Viser berre kor gjennomtenkt dette opplegget faktisk er...

  SvarSlett
 6. Demoen er et bra iniativ. Men, Dere kunne kostet på dere en ropert! apellen høres bare ut som mumling...

  SvarSlett
 7. Gjør det mulig for oss å melde seg inn i NDL. Dere trenger støtte etter fiaskoen i dag.

  SvarSlett
 8. Ja. Så fremst man slipper og få navnet sitt klint på en liste så tror jeg dere vil få veldig mange støttespillere.
  Problemet er at folk er livredd for å ta del i en organisasjon som får så negativ mediaomtale.
  Men hvis man er garantert anonymitet, tror jeg det vil bli mange medlemer hær.
  For jeg tror det er en UTROLIG stor del av befolkningen som er enig med NDL.

  Er det foresten noen admin eller noen i toppen som leser inleggene? Jeg Synes responsen på spørsmålene er laber..

  SvarSlett
 9. haha det er ikke mye å gratulerer.
  Dette var så mislykka at det er rett og slett pinlig. 10 stk som dukka opp? Og denne dama som representerer ndl er jo en SKAM? Det var rett og slett PINLIG å se henne på tv. For det første hun klarer ikke å snakke engang. For det andre ser hun ut som en rusmisbruker! Nå har dere bevist det jeg hele tiden har vist. Og det er at dere består av noen tilbakestående folk med lav kompetanse og kunnskap.
  Dere er tøffe på nette, men vi så jo åssen det gikk i praksis.

  Dere er bare latterli. men lykketil videre. Håper neste gang blir det enda mer juling lol

  Ps: Lena: ro ned alkoholinntaket og nark, og lær deg å snakke normalt, så ser du kanskje litt mindre nærkis ut. For på tv så du ut som en heroin misbruker.

  SvarSlett
 10. Jeg må faktisk si meg enig i noe av det Kian sier, enda han høres ut som en hjernedød fotsoldat for blitz eller sos-rasisme.

  Lena sier etter innslaget sitt at dette var vellykket. Dessverre Lena, det eneste som var bra med dette var været. Jeg vil ikke angripe Lena personlig, men jeg er usikker på om hun har det som skal til for å bli hørt og tatt på alvor.

  Det første dere må forstå, er at dette er krig for vår historie,kultur og faktisk vår eksistens.
  Men En passiv tilbakeholden dialog kommer man ingen vei i dette landet. Jeg mener ikke at man skal gjøre kriminelle handlinger, men stå mer rakrygget mot de som prøver på alle måter og undergrave vårt arbeid.

  Det man fikk se av NDL 9.april vekker ingen patrotisme i folk. Null engasjement,guts,tiltro til at man kan utgjøre en forskjell.

  Jeg hadde en prat med noen medlemmer rett etter at appellen var ferdig, der jeg fortalte at dette ikke var bra. De var delvis enig.

  Nøkkelen er at man må vekke patrotismen i det norske folk. Folk på gata ser jo hvordan gatebildet har forandret seg de siste 10 årene, og at dette er en utvikling de fleste ikke vil ha.
  Dette har ikke noe med radikal islam og gjøre. Dette er islam og visse andre ikke vestlige innvadringsmilijøer.

  Husk at det som Støre kaller "Det nye Norge og det store vi", er det største sviket siden Quisling. landsforrædere som sitter på stortinget skjønner ikke at ordene "ISLAM" og "DEMOKRATI" ikke kan stå i samme setning. En historie på 1400 år er bevis på det.

  Har tenkt i 10 år nå å starte med en egen motstandsbevegelse mot den massive innvadringen. Hvis noen er intressert eller vil si sine meninger,send meg en mail på

  antiislamnor@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Hei!

  Admin leser, moderer (lite) og forsøker å svare når jeg har tid, hvilket ikke er så ofte, dessverre...

  Når det gjelder medlemskap; Vi jobber med en del løsninger rundt dette, men som Håkon helt rett poengterer, må dette være et medlemskap basert på noe annet enn lister der man står til allmenn beskuelse (enn så lenge). Det heller i mot en paypal basert løsning der man kan assosiere et nick med medlemskap. Mer om dette vil komme så snart ting er endelig på plass. I mellom tiden kan man, om man vil og har anledning, melde seg inn i facebook gruppen...

  Kian; Jeg kan ikke være enig i din karakteristikk av Lena. Skal man dømme ut i fra talemåte eller karisma, som jo er særdeles subjektivt, blir det ikke nødvendigvis den beste lederen, men den beste manipulatoren som leder, og det vil vel ingen? Jeg sier ikke at jeg synes markeringen var perfekt, men etter å ha jobbet mer eller mindre døgnet rundt i to uker, tror jeg de fleste ser litt slitne ut... Forøvrig er det bare å stille til valg eller på annen måte melde seg til tjeneste, så kan man jo dra lasset sammen?

  Antiislamnor; Jeg tror oppriktig at NDL er den motstandsbevegelsen du søker, eller, for å være mer spesifikk, jeg tror NDL kan BLI det. Vi er en ung organisasjon, og er man med fra starten, kan man også påvirke hvilken vei man går videre.

  Jeg er ikke nødvendigvis enig i at Kristendommen er en trussel mot dagens Norge, men jeg mener ingen religion skal få dominere et samfunn - religion skal være en frivillig sak, og slik er det ikke i dagens Norge. Om det er å få servert Halhal kjøtt på en hamburgerkjede, eller bli påtvunget kristendom på skolen, er irrelevant. religion er noe man selv skal oppsøke.

  Nå vil jeg poengtere en ting der jeg mener du tar feil; de såkalte "invandrermiljøene" du beskriver, er jo svært sjelden bestående av folk som lever i pakt med noen som helst form for religion. Nesten enhver gjeng-relatert handling vil f.eks. være Haram om man skal følge Koranen, uansett tolkningsvinkel. Således mener jeg vi må skille mellom integreringsproblemer, og religiøse problemer. At begge disse problemene ser ut til å i stor grad ramme det SAMME stor-miljøet, kan man vanskelig benekte, men jeg mener altså det er to seperate kilder til uro.

  Selv den mest hardbarka sosialist må kunne innrømme at Norsk innvandringspolitikk ikke fungerer. Folk som absolutt burde få bli, blir kastet ut (med mindre media tar saken, se da endrer alt seg), og folk som burde sendes med første rakett hjem, får kost og losji på statens regning. Man er ikke rasist om man påpeker at noe er feil, man er observant.

  Rasisme er å ønske en rase/etnisitet ut og bort, på grunnlag av etnisiteten. Der vil aldri NDL være. En drittsekk er en drittsekk, uansett hudfarge, men akkurat som jeg ikke raner naboen min når jeg blir invitert inn på middag, eller krever at han dekker til sin kone når han inviterer meg, mener jeg man må kunne si at det er vårt hus, og våre regler. Så kan man jo heller velge å dra til noen andre om man mistrives så inderlig med det...

  SvarSlett

blog comments powered by Disqus