lørdag 5. mars 2011

Fremtiden formes nå!

NDL har på kort tid vært igjenom meget. Det sies at det er i motgang det går oppover, og dette har vist seg å stemme godt for NDL også. Vi har holdt oss tro til Tommy Robinsons ord, og heller stått skulder til skulder med noen få trofaste, enn å samle all verdens rariteter for størrelsens skyld. Daglig har vi takket nei fra mennesker som ønsker seg inn, da vi etter en nærmere sjekk har funnet sympatier vi overhode ikke ønsker å assosiere oss med. NDL vil aldri være et fristed for nazister og rasister. Dette er ikke en "PK" holdning, det er rett og slett den eneste holdningen en organisasjon som skal kjempe mot ekstremismer kan innta, for ekstremister kommer i alle varianter, ingen velkommen i NDL....

Hva nå? Hvor går veien videre? Helt siden vi tok et oppgjør med grumset i egne rekker, og fikk den støtten vi var helt avhengige av å få fra våre engelske venner, har vi vært klare på at et styre som ikke er valgt av sine medlemmer, lever på lånt tid. Skal styret kunne utføre sine oppgaver med autoritet, må det ha medlemmenes tillit, og denne kan best utrykkes ved et valg.

Da Håvar Krane tok på seg å lede skuta i en overgangsperiode, var det med en klar plan om å snarlig holde et valg, og således la oss alle si hvem vi ønsker skal lede oss fremover. Det har derfor vært mange sene kvelder hvor organisasjonskart har blitt finpusset, og strategier lagt. Datoen vi har jobbet mot har hele tiden vært 9. April, en dato som rygger stadig nærmere.

Vi har landet på en organisasjonsstruktur der vi nå i utgangspunktet trenger 5 personer, men har planer for yttligere 4 poster. HVor mange som kan fylles avhenger av hvor mange kvalifiserte kandidater som stiller til valg. Når det skrives "kvalifiserte kandidater", er det fordi visse krav må stilles for å unngå å havne i samme situasjon vi nettopp har sloss ut av. Derfor vil vår sikkerhetsavdeling foreta en sjekk av de som stiller. Dette var noe av det vi fikk fullmakt av fra england, og det er slik det må være. Det er ingen sensur, men en ren forsikring for at NDL skal få en flott "oppvekst".

Åpenbart må alle nå gå i seg selv og finne ut om dette er noe de kunne tenke seg å ta en del i. Jo flere som stiller til valg for diverse poster, jo bedre er det. detaljer rundt hvilke poster vil komme fortløpende, men åpenbare poster er selvsagt leder, og to nestledere. Ut over det ser vi på en rekke løsninger vi snart vil presentere.

Vi håper dette er noe alle vil ta del i, og at alle vil la sin stemme bli hørt. Fremtiden starter nå, og vi har alle et ansvar for at NDL forblir en organisasjon som sloss for yttringsfrihet, mot alle former for ekstremisme, og for verdier alle mennesker bør kunne enes om. NDL skal ikke være en sær organisasjon for sinte, hvite menn og kvinner, men en sunn organisasjon for alle mennesker som ønsker en trygg hverdag, der vestlige demokratiske verdier fortsatt er et lys for mennesker i alle deler av verden.

12 kommentarer:

 1. Bedre enn dette kan det ikke bli. Nå må vi holde en stø kurs mot årsmøte og få inn et sterkt og handlekraftig styre

  SvarSlett
 2. For øvrig er jeg enig: Fremtiden formes nå. Heldigvis formes den uten dere.

  SvarSlett
 3. Jeg lurer bare på hvem Admin er. Fint at det i alle fall er èn som tør å vise ansikt.

  Hvem er admin?

  SvarSlett
 4. Jeg spør fortsatt hvem anonym er for noen?

  SvarSlett
 5. Admin er en delt konto som kan benyttes av de med publiseringsrett for NDL. dette er delevis av praktiske årsaker, og delevis av sikkerhetsmessige årsaker. Om jeg har rett i mine antagelser, er jo "Anonym" ute etter navn på de som styrer, så han og andre på venstre fløy kan bedrive sin sedvanlige terror... Det pussige er at de kan eksistere på grunn av den samme yttringsfriheten de vil nekte oss, så jeg spør; hvem er den EGENTLIGE hykleren, anonym?

  SvarSlett
 6. La meg legge ved en kjekk liten video om "moravdelingen" deres her også.

  http://www.guardian.co.uk/uk/video/2010/may/28/english-defence-league-uncovered

  SvarSlett
 7. Du vet det sannsigeren trakassering beskyttes ikke av hverken ytringsfriheten eller grunnloven. Trakassering straffes i henhold til norske lover.

  SvarSlett
 8. Hva synes du om EDL, da - Håvar? Foreningen som du nå skal lede den norske satelittavdelingen av? Hva synes du om bruk av metoder? Trakasserende?

  SvarSlett
 9. For øvrig: jeg skjønner at du kaller det trakassering. Det er vel veldig behagelig for deg å kalle det det, for å kunne bruke sensur og sletting av ubehagelige meninger som metode.

  Men ytringsfriheten strekker seg lengre enn til Dalegata, vet du. Hvorfor forsvarer du ydmykende ytringer mot islam, (Muhammedkarikaturer) mens du raser over tilsvarende ytringer mot din person?

  Ordet du leter etter er hykling. Håvar Krane: du er en hykler.

  SvarSlett

blog comments powered by Disqus