mandag 7. mars 2011

Vedrørende intervju i VG 7.Mars med Lena Andreassen

I forbindelse med Lena Andreassens intervju i VG 7. mars, et intervju NDL er godt fornøyd med, vil NDL få lov å annonsere følgende til presse og andre interessenter:

At NDL’s oppstart i Norge har vært turbulent vil alle som har lest dagens artikkel i VG forstå. Vi gikk med på intervjuet i VG da alt for mange vrangforestillinger eksisterer om hva NDL er, og hvilke oppgaver og metoder NDL ser for seg. Vi føler intervjuet med Andreassen bidro til å kartlegge dette på en god måte.

NDL ønsker nå å bruke tid på å bygge en solid struktur, sette et permanent styre med valgte representanter, og skape sunne og gode allianser med andre organisasjoner og partier med samme fokus som NDL.

Selv om vi er godt fornøyd med VGs fremstilling, ønsker vi å presisere at vi skal sloss mot ALL form for ekstremisme, og at islamsk ekstremisme bare er en del av dette. At media vil fokusere på den biten var ikke overraskende, men allikevel noe skuffende.

NDL kommer ikke til å uttale seg om lederstriden og dertil hørende rot ytterligere.
Alle kan lese om NDL’s formål på våre sider


Ønskes ytterligere kommentarer vedrørende konkrete saker og uttalelser henviser vi til Håvar Krane med epost leder@norwegiandefenceleague.no eller vår politiske avdeling policy@norwegiandefenceleague.no

Med Vennlig Hilsen
NDL

3 kommentarer:

 1. Dette ble utrolig bra. Overrasket over hvor positiv artikkelen ble vinkelt.

  SvarSlett
 2. Les om Håvar her:
  http://ukorrekt.blogspot.com/2011/03/ndl-med-internettklovn-i-sjefsstolen.html

  SvarSlett
 3. http://edlnews.co.uk/edl-news/lena-andreassen-hides-from-alan-lake-threats

  SvarSlett

blog comments powered by Disqus